Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodet


Jag såg blodet i dina tårar reflekteras mot min själ inatt
kyssarna du gav,

lidandet
din kärlek,

starkare än döden såg mina sanningar
du har besegrat mig,

utbrast du viskande
jag visste att du var min för evigt

vi älskade i gryningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-07 13:03



Bookmark and Share


  Andreas Widell
den här kändes sjukt tajt! :)


härligt, härligt.
tack för lässtunden! :)
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth