Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringen


Tiden tittar mig djupt i ögonen
ingenstans att fly,

hemligheterna avslöjade
nu vet jag allt,

ty det är dags att vandra vidare

tillvaron angår ej mitt hjärta längre




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-07 14:38



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin
2010-02-07

  Ingela Svenson VIP
Vi var visst båda inne på vandrartemat, fin din!
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth