Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriker vilda färger fritt i natten

Skriker vilda färger fritt i natten
vi är kärleken förvanskad på lsd och alla satans droger du kan tänka ut,

en elvis på pcp som brinner i sitt eget helvete




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-07 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth