Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Gunslinger

Brinnande drömmar
ni ska få smaka på gas era as,

satans svin
jag har ett vapen,

begraver själar konstant
maskin,

mekaniskt
pisksnärtar,

pumpande adrenalin
snutjävlar står ivägen,

PANG
borta,

samvetet hugger
jag är john wayne,

automatpistolen talar
ni fick mig att sluta bry mig,

jag älskade ej
hatet förtärde,

venerna fylldes med skit
skuggorna dalade,

revulotion
makt,

död
känsliga hjärtan trampar alla sönder rakt av

trampa på mitt vapen den som kan






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-07 15:15



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra...
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth