Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död

Mörkret hettar
bränner dina tankar till aska utav ljus,

jag stod nära och såg din kärlek falla
död till marken




ingen brydde sig,
jag älskade ju

bara






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-07 15:24



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert framförd
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth