Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg dig

Jag såg dig i morgonljuset
själen blottad,

ville smeka dina tankar
behålla din kärlek,

kyssa bort tårarna
regnet smattrar mot trottoaren,

jag ensam vet sanningen

du har redan dött för min kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-07 15:31



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket tjusigt
2010-02-07

  Arro
Den är ärligt vacker, "du har redan dött för min kärlek" underbar rad
2010-02-07

  LenaJohansson VIP
känns som en lite sorglig insikt......
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth