Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sista överdos


Känslan av en kyss du gav i natten
glittrar i min själ,

ögon ännu unga
din blick möter mina iskalla sanningar,

tiden existerar ej bortom kärleken
lev i mina vener förevigt lilla flicka,

ty jag avser lösa upp och injecera dig

rakt i hjärtat




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-07 17:40



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-02-07

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-02-07

  Suzy med punkterna
Mäktigt skrivet
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth