Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyars spel

Skyars spel
oceaners vilda famn,

vrider klarsyn ur ett konstverk utav ebenholts
står inom gränsen,

för en kärlek
talades i vinden mild

då mitt hjärta visste




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-07 18:14



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Tycker om stämningen i denna,

alla känslor får utrymme:-)

applåder!
2010-02-08

  Suzy med punkterna
Åh så fint Peter att du publicerar den här som du skrev till mig för länge sen. Jag har den fortfarande på kylskåpet så jag kan se den varje dag.
TACK!
2010-02-07

  Feminaz
Oj... underbar Peter!
2010-02-07

    ej medlem längre
Mkt fin...
2010-02-07

  LenaJohansson VIP
vacker...
2010-02-07

  Maiah VIP
Gillar...Du målar upp en mäktig känsla med naturkrafter
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth