Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens kick



Hur mycket än skit och smärta

Så kan man inte få mer kärlek och värme ut av en väns hjärta



Visst, orden kanske kommer ifrån mina fingrar och mun

Men lyssna nära…

De kommer droppandes från den djupaste brunn



Igenom natten rinner djävulens vatten


Kylan kanske värmer några där inne

Men här utanför dörren, voltar mitt sinne



Adrenalinet tar över vinet

Jag bankar och slår

Jag fryser, jag ryser


Medan du ligger där inne och hyser ..




Fri vers av Broder Jakob
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-07 18:23



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, att mysa in ett andetag
och hysa delar av en inre som
tagit vägen mot reinfeldts mjälla hus
samtidigt som ern knarkare tar sun sista sil i säffle
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob