Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"världen är elak, jag ser det varje dag" Anderas Grega


Mungipor

Fötterna springer över gummit med ränder
ut och bort
från dunk och ångest
men jag vågar inte
spyr spyr flyr

det går inte att skriva om men
något är så sjukt
fel
spyr flyr spyr

fel jag känner mig så
det blir en tyst äcklad protest i gummit
luktar ångest och känner att jag aldrig kan göra
detta mot er
varför ni?
flyr spyr spyr


Hör dig tyst i telefonen

Tror det är priset man får
betala om man har ett hårt skal.

Flyr.




Fri vers av Karin E
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-07 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E