Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade inatt


Är en eld i hjärtat
sovande på min axel kysser hennes tankar min trygghet,

ty hon vet
att jag älskar henne,

bortom döden vandrar vi
hand i hand

för att mötas
älskog utii nattens drömmar

evigheter
då jag kysste dig godnatt,

din hand i mörkret
mjuk,

öm,
som en kvinnas hela kärlek,

mjuka tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-08 01:20



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
underbar !!!!
2010-02-08

  LenaJohansson VIP
vacker
2010-02-08

  Lavinia Röd
Fint. Låter som nyförälskelse?
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth