Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brinner djupt i dina lögner

Det brinner djupt i dina lögner
älskade,

fruktan ur en tanke nu
du såg mig kyssa diamanterna i skyn,

dina saknader
banal gryning och annat dravel,

jag tar din kropp vilt
du rinner bort under mina andetag,

sluter din kärlek som en mussla
trött av verkligheten sitter jag som ny och eldar upp din kärlek,

utanför mitt hjärta finner du en hemlighet inatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-08 01:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina berörande rader
2010-02-08

  LenaJohansson VIP
bra...
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth