Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du brinner min kärlek nu inatten

Du brinner min kärlek nu inatten
väntar på en kyss,

tar dig nu
vi älskar sanning,

natten sveper om ditt spröda hjärtas poesi i mina sånger




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-08 01:36



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackra ord
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth