Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag först såg dig älskade du genast

Jag kysste tanken på din själ ren
du såg min smärta utanför all vedertagen dekadens,

varet letade sig genom en blodförgiftning
trots detta älskade du,

kved ej ens då smärtan voro outhärdlig
min flicka utav guld,

sliten mellan två världar
kärlekens och ditt eget helvete,

plågat
sött anletsdrag visar kyssen du gav den första kvällen,

då vi var tvugna att smyga med vår kärlek
den var ännu ren

ett minne




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-08 01:42



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin
2010-02-08

  kärleks ängel
bra!
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth