Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar du mig?

såg du tårarna i mina tankar - kysste du mig i mörkret då jag sov?



är du min förevigt, älskar du mig, bortom döden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 399 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-02-08 01:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Om man kan se och känna tårarna i tanken så är det kärlek........frågan kan aldrig besvaras om den inte finns.
Fint skrivet Peter
2010-02-08

  Vincent Serbjan
kort men säger väldigt mycket. bra skrivet
2010-02-08

  *Camilla*
Med två rader trollbinder du mig
Och den känslan du fångat däri
är oförklarlig

-Camilla
2010-02-08

    prima donna
såna frågor skulle man ju hemskt gärna svara ja på. Fint!
2010-02-08

  Gryft
Frågor men inga svar..
2010-02-08

  Margithe VIP
Vacker och fint skrivet
2010-02-08

  tidensvans
De eviga frågorna som alltid berör...
2010-02-08

  poetryGirl
gillar---
2010-02-08

  LenaJohansson VIP
innerlig och fin
2010-02-08

  kärleks ängel
underbar kärleks tecken!
2010-02-08

  Carola Bouvin
Den här är riktigt fin, så mycket önska och hopp ligger i dessa rader.
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth