Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig



Jag ser dig ..


Jag menar att jag ser hela dig, utanpå och innanför



En spännande, fri konst att se ut och in i varje människa med öppna ögon




Fri vers av Broder Jakob
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-08 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob