Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
önskar du kunde tro mig när ja säger att ja älskar dig


saknad

vattnet slår tyst mot båten
båten som ligger
i vattnet där
skvalpandes iväg
ligger på golvet
stirrar ut i ingenting
tåren faller ner för kinden
iväg guppar man nu
iväg in mot glömskan
in i ensamheten
in i dimman utan dig
där kommer jag
alltid älska dig




Fri vers av popkitten
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-10-30 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

popkitten
popkitten