Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kväva kärleken?

Att mina känslor och hjärta säger ja
Är något underbart.
Men att hjärnan säger nej
Det är bara av förnuft
Att mitt hjärta skriker
Att jag älskar dig
Så måste jag sakta sakta
Kväva det
Mitt hjärta skriker det varje stund
Varje minut
Att ett stort misstag kan
Förstöra så?
Folk säger att älska någon
Är det finaste som finns
Hur kan det vara vackert?
Om man aldrig får bevisa det




Fri vers av popkitten
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-31 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

popkitten
popkitten