Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögon som diamanter

Dina ögon som diamanter
Dina läppar som godis
Tänk om man fick smaka
Skulle man få nog?
Dina ögon är klarast
Tänk om jag kunde få drunkna i dem
Jag skulle aldrig vilja räddas då
Du är den vackra
Du är mitt hjärta




Fri vers av popkitten
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-09-17 23:33



Bookmark and Share


  Amy (F)
Oj, hade inte kunnat hitta någonting bättre för det jag känner exakt NU! Tack! SKIT BRAOE!
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

popkitten
popkitten