Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom

Kyssande en gårdag
liggande på golvet och hoppas,

att någon vidtar åtgärder
förvirring,

stormhatt
klagomål,

krut
det brinner i din kärlek,

jag släcker ej
vi kommer att dö,

på riktigt,

i varandras armar





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-08 16:59



Bookmark and Share


  opheliavampira
Sveptes med och valde att läsa om igen. Bra skrivet.
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth