Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget


Jag hade tanken
födde hatet,

såg på yxan i min hand
blodet,

i dina drömmar hade blivit sanningar
verkligheten såg mitt mord,

ni dömde
pekade och svor,

lade hinkvis med värderingar i trötta hjärnor
våldförde er på kulturen,

brände mina böcker
stal min spegelbild,

retade er på skuggors dofter i en sagonatt då törsten blev för stor att svälja


varför var ni så envisa




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-08 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth