Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon


Hon tittade på mig med en frågande blick
jag älskar dig för helvete,

utbrast kvinnan jag känt i alla dessa år
tårarna rann,

ögonen glödde
sanningen var ,

hennes skrik i mörkret




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-08 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth