Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

you plant seeds of confidence in me



I love
the way you
make me feel

about myself


your hands
on my, to me,
too large hips

your voice, heavy

whispering in my ear

'you look,
just so..

good..'









Fri vers av m.ricknell
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-08 19:13



Bookmark and Share


  Baystream
ni är vackra tillsammans :)
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell