Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskar gryningen ren av oskuld

Andetag
din kropp ryker,

av vår sanning
nära din kärlek nu inatt lever mina drömmar

nattens diamanter i din själ förnimmer smekningar
eviga är tankar

vi älskar gryningen ren av oskuld
du är rubiner i vinden

rosor i ditt hår,
doften av ett samlag oss emellan gråter

lycka




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-08 19:37



Bookmark and Share


  poetryGirl
Ler
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth