Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånger ur ditt hjärta ekar genom natten då vi älskat blott en dröm

Sånger ur ditt hjärta ekar genom natten då vi älskat blott en dröm
jag kysste dina sår och vilade i dina tankar,

du är evig nu i mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-08 20:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt..
2010-02-09

  LenaJohansson VIP
vackra ord
2010-02-09

  Suzy med punkterna
Vackert
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth