Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny version


Slut


Genom hösten faller du
glömskans hemlighet,

fångade min kärlek,
hatade mina känslor,

såg mitt vara
kysste min ångest,

drack varet vilket rann ur hjärnan
lagade mitt hjärta med tejp,

drev ut alla demoner
lät mig använda dina känslor då mina var defekta,

stack ett hål i varje tanke
torterade varje ven med slöa nålar,

konstant jävla smärta
ofta var dina pupiller röda av mina rosslande andetag,

landet jag aldrig såg
kyssen du gömde,

mitt personliga helvete
denna galenskap,

konstnärens altruism,
det som binder oss vid livet ännu

vemodigheterna i dina sargade ögon
mötte min blick,

en undran
du darrade den kvällen in i sömnens hetta

såg jag en tår i din kanyl




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-08 21:03



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-02-09

  Suzy med punkterna
ofta var dina pupiller röda av mina rosslande andetag........superbt
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth