Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Liksom nattens hetta oss emellan gav blodsmak i munnen

Vansinnighetens gränser spränger mina tankar till stoft av hoppets falska ljus,
Färgen på mina tankar är blå,
liksom nattens hetta oss emellan gav blodsmak i munnen,

ljuset viskade sina tysta tankar till min sovande själ
Jag dog inatt,

viskade du




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-08 21:28



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
finstämd
2010-02-09

  Suzy med punkterna
farväl viskades det.....tyst och knappt förnimbart
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth