Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(Coprigth Peter Markurth)


Barnet


Jag visste inget om en framtid
stinkande av skuld,

dina drömmar brann en lögn
larm,

hat
foglighet,

Allt som gjorde mig till mäniska

Vill du ha min kärlek
sade jag,

till döden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 231 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-08 21:31



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra..
2010-02-09

  LenaJohansson VIP
bra
2010-02-09

  Gormsen
En målande text klar i sin tydlighet.
2010-02-08

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Vackert och skrämmande.
2010-02-08

  Katinka VIP
Mycket bra, stilfull, modernistisk!
2010-02-08

    Ken Cassel
Peter!
Ärligt talat
Jag hann inte läsa alla.men jag applåderade alla i respekt över de två som jag läste....

Mvh

Ken
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth