Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser på din själ

Fann din strand öde
stenig,

vattnet hade gröpt ur horisonten i ditt ljusa öga
vilande nyanser blott en virvel sand i rymders nät,

som opium utav spunnet socker




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 286 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-08 21:35



Bookmark and Share


  Baystream
Du skriver jävligt bra!
2010-02-09

  LenaJohansson VIP
skönt ihopsatt poesi
2010-02-09

  Yrre VIP
Å så bra, gillar slutet, ja, allt!
2010-02-09

  Ulf Lagerholm
denna äger den där tonen som berättar om en ton, om något självklart, nämligen att den här dikten aldrig skulle kunnat skrivas på något annat sätt

hattlyft
2010-02-09

  Nina Nightwish
Gillar denna skarpt... tack!
2010-02-08

  poetryGirl
gillar
2010-02-08

  Suzy med punkterna
Gör mig ledsen ju..........försvann drömmarnas horisont bara
2010-02-08

    Ken Cassel
Peter!
Den här var jättefin
Jag förstod varenda ord och känsla
Imponerad av ditt uttryckssätt
Den berörde mig
Och det ska det mycket till för att göra....

Mvh

Ken
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth