Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bråttom nu!

 

Vinden skyndar på mina tankar.

Det är bråttom nu innan allt sveper bort.

Måste hitta tillbaka till utgångsläget där allt var rätt,

till stranden där vi två ritade vår framtid i sanden

omsvärmade av varma vita stenar,

som slipats av tårar i decennier

låg vi tätt tillsammans med bultande hjärtan.

 

Det är bråttom nu!

 

Vi var grundare då.

Hade ännu inte drunknat i materialismens djup.

Våra tankar var ädlare än renaste snö

och vi var blinda för mänskligheten

som drog oss med i den virvlande dansen

som snurrade allt fortare och fortare.

 

Det är bråttom nu!

 

Den strand jag söker är alla stränder

lika renspolad som ett obduktionsbord

där själen lämnar kroppen

kan jag känna förnimmelse av

närhet till livet.

 

Det är stilla nu!

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-08 22:24



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Exakt sammanfattning av livet. Gillar varmt:
" var grundare... stilla nu"
2010-02-27

  DerMond
Den här tycker jag mycket om. Oskuldens tid, förlorad? Nya stränder kommer! Ibland får man söka nya vägar, som leder mot det som ännu inte är men som ska bli.

Dina varma vita stenar värmer hit.
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP