Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordgråt

Så här var det!

Så här blev det!

Nu är det som det är.

Gjort är gjort!

Gråt över spild mjölk.

    Förlorat en står tusen åter.

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-09 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP