Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duell med patriarken

Utbrottet kom 

efterlängtat 

renande

Våldsamt som tandlossning 

Spottande 

blod och saliv

Metallmak i munnen

Formar pistolskott

som träffar sitt mål

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-12 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP