Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvångsmatning

Över de svärtade typerna

bankas orden ner i halsen

stoppar flödet av nonsens

från den styrande eliten

 

 tar tillbaka ordet

lägger det till rätta

spottar ut typerna

jublar! FRIHET

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-18 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP