Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssens tavla






Jag har en kärlek till färger,


Så kyss mig med rött


Så ska jag visa att min kärlek inte dött ..




Fri vers av Broder Jakob
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-09 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob