Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag svävar på moln

I dina ögon, blinkar himla valvets starkaste stjärnor.
När du ser på mig, är det som att allt annat försvinner.
Som att du för mig bort till en annan planet, där kärleken är evig och lugnet en livsstil.
I ditt hjärta har en stor och mäktig valborgseld tänds till liv.
Att få finnas i ditt hjärta , är den underbaraste julklapp som jag nånsin har fått.
När du säger att du vill dela ditt hjärta med mig, får du mig att fälla en tår.
En tår för tacksamhet och för lycka. En tacksamhet och lycka,
som är lika oändligt som vårat universum.




Fri vers (Fri form) av Dina Carolina Silva Munoz
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-09 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dina Carolina Silva Munoz