Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kiss me...

–Kiss me, and save your lips for me!
–Hold me tight, and never let me go!
–Look into my eyes, and let me always be the only one in yours!
–Say you love me, and please don't break my heart!




Fri vers (Fri form) av Dina Carolina Silva Munoz
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-09 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dina Carolina Silva Munoz