Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Det finns en fråga som vi alla ställer oss själva, när vi har träffat nån ny som har kommit att betyda mycket för oss. -Varför träffade jag dig? För att finna svaret på denna fråga, måste vi ta oss tid till att tänka efter riktigt noga. Tänka efter vad personen ifråga har fört med sig in till ditt liv. Vad han/hon har gjort för dig. Jag har givit denna fråga chansen och har funnit mitt svar. Anledningen till att du har kommit in i mitt liv, är för att få mig att må bra om/i mig själv. Och för att göra mig till den lyckligaste kvinna på denna jord. Du är min ängel sänd från ovan, för att skydda mig från allt det onda som lever i världen idag. Du är min aldeles egna ”angel de amor” my own ”angel of love.” Jag vänder mig till gud varige morgon när jag har vaknat och varige natt innan jag sluter mina ögon, i en bön och tackar honom för att han har sänt mig sin mest underbaraste och sin mest omtänksammaste ängel. Ber oxå att han aldrig ska kalla dig tillbaka, för du är min nu och det kommer du alltid att vara, i mitt hjärta!




Fri vers (Fri form) av Dina Carolina Silva Munoz
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-09 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dina Carolina Silva Munoz