Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri (coprigth Peter Markurth)


Karisma

Jag visste om det
vi skulle alla dö,

tankarna vandrade hemåt
en regnig morgon,

var det 2007
din kärlek dalade då,

jag fann dina tårar och torkade dem med smärtans poesi
lögnens etik,

moralens död
din kärlek,

kollapsen
nu vet jag att detta blir vår sista natt,

kyssar
jag delade en ampull sanning med dig,

venerna öppnades
släppte in ljuset,

livet återvände
såg blomsterängar i dina tankar,

nu var du min,

ljuset tändes i mina ögon




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 219 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-09 13:37



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Vem kan säga det bättre.....
2010-02-09

  Andreas Widell
skönt och härligt att läsa!

det är mot mörka tider vi vänder oss till ljuset!
2010-02-09

  kärleks ängel
vackert!
2010-02-09

  Suzy med punkterna
Dubbelbottnad, bra skrivet
2010-02-09

    Max Poisé
följsam!
2010-02-09

  LenaJohansson VIP
fint skriven dikt
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth