Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen om morgondagen


Här sitter jag med mitt kaffe
väntar på din begagnade kärlek,

den jag brände upp en dag
min är intakt,

förde min ande till helvetet
rykande,

dånande crecendon av tid kysser mina tårar
något stod i vägen den gången,

nu vet jag att du kommer för att stanna i mitt hjärta,

kyssande döden in i evigheten




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-09 17:42



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Vilken passion!
2010-02-09

  T.R Ekman
Klart lysande i sitt sammanhang...
2010-02-09

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth