Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslorna du bar

flyr
tankefötter,

ramen av en kvinnas gråt,
subtila stjärnor ser,

nattens händer spänner bågen
krackelerar nu,

ditt vara upphör att fungera

vår eld består inatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-09 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth