Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(Coprigth Peter Markurth)


Förlamad



Förlamar döden även dig min vän
förvånar frånvaron av liv,

res med
ty du har ej ett val,

rinnande sekunder visar vägen mot ditt slutgiltiga öde
dagen kom,

med samma grymhet som den lämnade oss




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 20:45



Bookmark and Share


  Hannah Norman
Blir helt tagen, gud vad vacker den är!
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth