Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kista


Var du min där i morgonens skrikande avgrundsljus,
bar du mina kyssar i ditt hjärta

kunde du se
vet du sanningen om saknaden,

döden
konstens dvala,

den ärriga själen
superbt berättad av din mor i en dröm av glömska och svaghet,

kysser du ej då döden ännu
äro dina vingar vita då jag dammat av min själ,

vill du ha mig i din kärlek
lider du mycket


därborta i graven




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-09 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth