Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stannade i den kärlek som berörde dina tårar

Jag stannade i den kärlek som berörde dina tårar
i en glöd av ensamhet föddes dina stjärnor,

nu skulle vi leka gudar
le åt varandra,

se svagheter
låtsas spy,

vara kära på riktigt
älska,

du gömmer din blick i min famn




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-09 22:46



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert...
2010-02-10

  Suzy med punkterna
Strålande, applåder i massor
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth