Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag satt i natten


Jag satt medens på dina tankar
blickade in i din hjärnas omedvetna hetta,

och insåg att du alltid älskat mig
en deffekt,

ett helvete
en sanning är att du längtar,

varje sekund trots att du är nära


mitt sätt att vara




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 216 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-02-10 07:45



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt!
2010-02-10

  Suzy med punkterna
Bra!
2010-02-10

  blaite
Bra jobbat
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth