Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ett samhälle som blundar istället för att ingripa


Till oss som väljer att blunda

Vi är alla rädda för att leva,
men mest är vi rädda för att dö.
När det gäller vill vi inte ingripa,
vi vågar helt enkelt inte göra det rätta.
Vi låter naturen ha sin gång.

Om det nu inte är acceptabelt att blunda,
varför finner vi oss ensamma i nöd?
Nej inte ska vi blunda,
när vi inte är blinda.
För alla är vi rädda för att leva.
Men mest av allt är vi rädda för att dö.




Fri vers (Modernistisk dikt) av stuckNReality
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-10 10:17



Bookmark and Share


  Frökenfanny
så sant !
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

stuckNReality
stuckNReality