Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen hemlighet längre


Det uppenbara

Jag känner ditt lår pressas mot mitt
Jag hör pulsen höjas
Din hand klappar min arm
fortsätter runt mina axlar
smeker ryggen av bara farten
kramar till
Jag skälver
Du drar mig intill dig
vänner
Jag skyler kinden med handen
Du får inte se för mycket
Jag vill dölja rodnaden
Du ler mot mit
skrattar kamratligt.
Jag ser skrämt ner på mina händer
vill undvika att se dig i ögonen
Det är som att du vet.




Fri vers av stuckNReality
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-16 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stuckNReality
stuckNReality