Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dubbelsvek

~~~


återigen hade hon svikit hans känslor
åter hade hon sårat

och när hon inte lät hejda sig
hade hon återigen svikit sig själv




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 543 gånger
Publicerad 2005-10-31 09:21



Bookmark and Share


  Jessi
Dubbel smärta...outhärdligt
2005-11-05

    carimba
det är just så det blir... ett dubbelsvek. Jag skulle hellre ha valt
"när hon inte låtit hejda sig... eftersom jag tycker att det bryter när det är den enda nutidsraden...

men underbart sann...
2005-10-31

    Miranda
hårt och starkt! Mycket bra framfört!
2005-10-31

  Smultris
Dubbelsvek, jaaa....

Mycket fint nedskrivet...
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan