Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandurum(lånad av filmtitel)

Skriver natten full
länkar tankar,

vi kysser nu varandras träldom
de två fångarna,

porslinskroppar splittras i natten
glastankar yr,

din vetskap
blodet,

kärleken
vår gemensamma saknad,

vet
allet

det var ju vår egen hemlighet

du doftar poesi









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-10 19:49



Bookmark and Share


  m.ricknell
verkligen vackert ..
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth