Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha mig i dina drömmar


Vill du ha mig i dina drömmar
sade jag,

till flickan med det gyllene håret
förlängsedan bodde jag med dig i en saga,

innan jag slutade vara naiv älskade jag hennes sanningar
ty jag trodde då ännu på änglar,

kärlek
demoner,

verser
krig,

katastrofer
lojaliteters död och många andra dumheter


var nu tyst och kryp in i min

kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 235 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-02-10 19:54



Bookmark and Share


  Emi the Visionary
Du fångar min kärlek i nakna ord så fint.
Den är så naken att man kan ta på det.
2010-02-10

  Sabina "ops"
Änglar finns
närmare än man kan ana
2010-02-10

  Suzy med punkterna
Jag tror fortfarande på änglar...
bra skriven poesi!
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth