Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanvett

Såg dina andetag i snön
fotspåren av aska,

förklädda vandrade vi tillsammans
mot en berusad horisont,

för att aldrig lämna







Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-10 22:52



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Under..bart
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth